Vinterbyens lys og mørke

Lørdag 5. januar 2013 labba jeg ut etter en hard dag foran TV-skjermen. Det var mildt, det var tåke og det var vintermørkt og trolsk i sørlige bydeler. Slikt blir det bilder av!

Alle foto: © Terje Storsanden

Turen gikk fra Utsiktsbakken, ned Carl Lumholtz gate og inn på gamle Sportsplassen (les: Sportsen, for oss lillehamringer). Der fikk jeg et solid nostalgi-kick, fra NM på skøyter i 1967 til fire meter Bergseng (NB! uttales bærsjeng, på Lillehammer – peker tilbake på hockey-brødrene Bergseng, omlag to meter på strømpelesten, begge to).

Ved Søndre park ble jeg sugen på kakao. En croissant regelrett ulte på meg, ved kafedisken. Og batteriet på kameraet fikk igjen varmen! En verdig avslutning for en sliten kroniker på lørdagstur. Sov som en stein etterpå…

Klikk på et bilde for en større visning. Naviger videre i galleriet ved å klikke på hvert bilde etterpå.

Print Friendly, PDF & Email

Ros, ris og bauling: