Vårfornærmelser

Den andre lørdagen i mai ble det tid til en lengre fotosafari. Den turen endte opp på storbandkveld med et dansbart Lillehammer storband i Kulturhuset Banken. Omtrent ei uke før det,  var jeg også ute en søndag ettermiddag mens sola glimret så vidt i «kjørda».

Sjeldent har våren vært mer tungsolgt i dette distriktet. Faktisk ble det påpekt fra værstatistikere at april var en av de historisk kjøligste. Og når mai opprant med snø og minusgrader, var det heller mistrøstig å gløtte ut av luka her på tunet.

Mine turer ender på et pussig vis med en linsete gransking i Søndre park, Lillehammers baugspryd par excellence. Artig det fordi jeg får litt fornemmelsen av årstidenes gang, det berømte Lillehammerlysets spill i objektivet og – muligens! – et raffinert knips fra hjembyen min. Slikt blir det noen ruter av, naturligvis!

Ikke alt er like severdig. Men bildene blir en smugtitt inn i hvordan våren rører på seg i Lillehammer om dagen.

Det kommer bildetekster etter hvert. Akkurat nå er WordPress i beta. Jeg er så triggerhappy at jeg installerer dem, selv om jeg vet at det straffer seg med en del java-dilldall. Og da blir det som regel litt krøkkete med bildegallerier og slikt. Men: det kommer, det kommer…

Klikk på bildene, så kommer de opp slikt de skal i et eget vindu, i hvert fall. For å navigere til neste bilde, klikk på bildet eller piltastene, etterpå!

Alle foto © Terje Storsanden

Print Friendly, PDF & Email

Ros, ris og bauling: