Sorry, folkens!

Jeg har blitt nødt til å skifte bunad på nettsidene fordi Jetpack «kødder» med meg – selv på en dag som denne. Altså den dagen jeg feirer bursdag uten å feire. Foto: Terje Storsanden

Det er min dag, og jeg feirer ikke. Jeg benytter dagen til praktiske og upraktiske gjøremål. Reint parktisk har jeg reddet en Packard Bell med Windows XP til et nytt liv med Vista, i stedet. Jada, jeg vet at det er verdens mest utskjelte OS. Men det er faktisk særdeles brukelig, bare man bruker det på riktig måte. Dessverre er det nok digitalpiloter som kicka på spillene mens datalæreren prøvde å gi dem skapelige kunnskaper. Men de sinte fugla flyr, snubler folk rett i søplebøtta – med Vista, Windows 7 og det jeg tror er en mye større skandale: Windows 8RT.

Bildet indikerer imidlertid hvor jeg har tenkt å nytte de flate konvoluttene… Det er ei rute jeg henta ei natt jeg ikke fikk sove. Det ser slik ut der natterstid nå, også. Høstmørket har senket seg.

Star Wars, episode Norge

Nå venter vi imidlertid bare på det totale mørket med en blå-blå regjering! Men hva hjelper det egentlig, når politiet vil ha tilgang til å innta de videregående skoler med narkotikahunder. Dette er strake veien til fascisme. Og i følge Grunnlovens § 102:

Hus-Inkvisitioner maa ikke finde Sted, uden i kriminelle Tilfælde.

Jeg mener denne paragrafen tilsier at klasserom og alt innenfor dørene på en skole er å betrakte som privat, der det er skolens reglement som gjelder – ikke politiets lovformelige rav om å kriminalisere alle elevene.

Dette er gruppetenkning, slik man buntet sammen jødene i 1942. Norge var det landet som mest effektivt utryddet sine jøder. Derfor må vi reagere.

I dag er det skoleelever. I morgen er det annerledes tenkende, journalister, folk som snakker for høyt på kafe, osv.

Da er absolutt alt tapt. Det kan du banne på at FrP vil. Således er det lødig å snakke om at vi er dypt inne i George Lucas’ film-univers. Og det jævligste er at Justisdepartementet ikke har klart å se hva Grunnlovsfedrene mente på Eidsvoll i 1814. Makan!

Jeg klarer ikke å holde kjeft. Jeg drømmer om at flere enn meg ser parallellen i at massemorderen på Utøya kanskje ler mer i sitt bestialske hånflir, når vi de facto styrer med vidåpne øyne mot det absolutte Mørket. Ja, slik mørket sank ned i oss, den dagen i 2011 da vi oppdaget at i vår midte fantes det en galimatias som ham.

Jeg vil si som Bob Marley: Stand Up, Get Up! Stand UP for Your Rights!!! – kfr. videoen under.

For øvrig: Ha en fortsatt god dag, folkens!

Print Friendly, PDF & Email

Én kommentar til «Sorry, folkens!»

Ros, ris og bauling: